Så tvättar jag min sexdocka efter ett pass med henne

Jag har haft min sexdocka nu i ca 4 års tid, och det har blivit några gånger man har haft sex med dockan nu. Så jag har också under denna tid hunnit tvätta min sex doll säkert 100 gånger så att den ska hålla sig fräschare.

I denna guide tänkte jag därför också berätta för dig hur jag gör när jag tvättar sexdockor efter att haft sex med dem, och det är ganska enkelt.

Därför ska du rengöra din sexdocka efter sex

Tror att detta är föga överraskande för dig att det handlar om att du alltid ska ha en fräschare sexdocka när lusten faller in, därför gör jag alltid min sex doll redo för en ny omgång så fort jag är klar med denna förra sex akten.

Detta gör jag för att man aldrig vet när man blir sugen igen, och dels för att det annars är så himla lätt att glömma bort att rengöra sin docka om man bara stoppar den under sängen.

Att inte ta sig tiden att rengöra och tvätta av din sexdocka efter sex är ganska äckligt, och jag tycker det också är snuskigt av dig om du inte gör det.

Dels så kommer troligtvis spruta antingen över dockan, eller i npgot av dockans tre hål om den här det. Slasket som hamnar i dockan försvinner inte därifrån av sig själv om du inte tvättar den, och det kommer börja lukta och mögla i docka.

Att den också kommer börja lukta svett om du har svettats på den kan du ge dig tusan på, och det vet jag av egna erfarenheter. Jag glömde nämligen själv av att tvätta av min första sexdocka efter att haft sex med den, och jag svettades som en gris på den.

Jag tänkte att jag skulle tvätta av dockan en annan dag, men som så många andra har man ett liv med massa annat och göra så jag glömde bort det sedan.

Någon vecka senare när jag skulle använda min docka igen så kände jag att hon lukta illa när jag tog fram henne, och jag kom på att jag inte hade tvättat av henne all den svett som jag hade svettats av på den.

Så gör inte om mitt misstag och inte tvätta din docka direkt, det kan sluta med samma sak som jag att ja fick slänga min sexdocka för att den lukta för mycket sedan.

Så lärde jag mig att tvätta av min sexdocka

Jag kom inte på mina egna metoder att tvätta min sexdocka, jag köpte den via sexdockan.com som har en bra guide om just detta om hur man tvättar och rengör sin sexdockor.

De finns massa bra tips på hur man rengör sin sexdocka på rätt sätt på den hemsidan, och vilka typer av rengöringsmedel man ska använda när man tvättar av den.

Tänk på att läsa hela guiden Så att du inte missar ett bra tips, även om det kan vara busenkelt att tvätta av sin docka. Detta beror på att du ska tvätta din docka på olika vis beroende på hur den är tillverkad.

Så ofta tvättar jag min sex doll

Enklast är att du alltid rengör din sex doll så fort du använt den, det finns ingen som helst anledning att dra ut på detta med att tvätta av den efter att du använt din sexdocka.

Stoppa bara in din sexdocka i duschen när du ändå ska duscha själv, tvätta sedan av dockan försiktigt i alla hål och väck. När detta är gjort ska du låta din docka torka av, och vill du skynda på denna process så kan du torka din doll med en handduk så den torkar snabbare.