Hur man tjänar pengar på nätet: de 10 bästa sätten 2020.

Att tjäna pengar på internet är möjligt. Vem som helst kan få det, men det är inte lätt eller snabbt.

Om du vill tjäna pengar online måste du bränna tidigare fraser. Eftersom du kommer att läsa en hel del bloggare berätta tusen sätt att göra enkla pengar på nätet, men det är allt en lögn. Även om det är sant att du kan göra snabba pengar utan att investera, det är oftast inte det vanligaste.

Du kommer också att höra vissa säga att det är omöjligt att tjäna pengar på nätet om du inte är en dator eller marknadsföring expert. Men det är också en lögn.

Sanningen är att internet är en slags parallell värld till livets jobb, att det finns jobb hemifrån, och inte alla är tydliga hur man tjänar pengar online.

En verklighet där mer pengar rör sig varje dag och där nästan alla har ett sätt att generera inkomst, beroende på deras förmåga. Och dessutom är det här möjligt att tjäna pengar utan att investera nästan vad som helst.

För mig, första gången jag insåg att detta var som en ögonbindel föll ur mina ögon.

Jag hade tillbringat många år i osäkra jobb som jag inte gillar, gå från intervju till intervju och med mycket låga löner.

Tills jag upptäckte online-världen och den otroliga mängd möjligheter som den erbjuder. Därifrån vet jag fler och fler människor som tjänar pengar på internet.

Öga! Om du letar efter sätt att tjäna pengar hemifrån utan någon ansträngning, är detta inte din webbplats. I det här inlägget kommer jag att berätta hur du tjänar pengar på internet verkligen, offrar dig själv och med ansträngning.

Det bästa råd jag kan ge dig innan någon av dem är ett ord: formation.

Oavsett vilken väg du väljer, träna dig själv med kvalitetskurser för att vara bäst.

Glöm att tjäna pengar med online-undersökningar eller bli rik på sportspel. Här är riktiga sätt att lära sig att tjäna pengar online 2020.

Aktiv inkomst är där du måste agera för att generera intäkter. Inser du vad du säljer i denna typ av inkomst? Ja, din tid.

  • Passiv inkomst är de som genereras automatiskt. Det betyder inte att du inte behöver arbeta, vi pratar bara om att när allt är skapat behöver du inte spendera din tid att tjäna pengar. Detta är fallet med romanförfattaren som ägnar många timmar åt att skriva en bok och, när den skrivs, börjar generera inkomst varje gång han säljer en kopia vilket du kan se här, klicka här!.

Varje typ av inkomst har sina fördelar och nackdelar. Idag genererar jag pengar genom båda systemen och jag måste säga att jag verkligen föredrar passiv inkomst.
10 riktiga sätt att tjäna pengar online 2020.

Tja, det är dags att komma ner till affärer och lära sig att tjäna pengar hemifrån.

Här är valet jag har gjort av de 10 bästa sätten att tjäna pengar på nätet.

För att välja denna lista över idéer för att tjäna pengar på nätet har jag vägletts av kriterier som lätthet, det faktum att de inte kräver teknisk kunskap, den monetära potential de har och de beprövade resultat som jag har sett hittills.
1.- Affiliate marknadsföring (du kommer att älska Amazon).

Om du vill lära dig att tjäna pengar på internet, intresserar det dig. Det är ganska lätt att börja i det, det är relativt enkelt att generera några euro men det är svårt att generera tusentals euro per månad med detta (ja, det är mer än möjligt att göra det).

Systemet är följande:

1.- Du skapar en webbplats där du kommer att prata om de produkter som säljs på Amazon.

2.- I var och en av dessa produkter kommer du att inkludera en inköpslänk som besökaren på din webbplats kan klicka på.

3.- När du klickar, den länken tar dig direkt till Amazon. Och om köpet slutar får du en provision.

Teorin är enkel, eller hur?

Föreställ dig att du är passionerad om Stjärnor krig. Du kan skapa en webbplats där hundratals produkter av detta tema visas, och tjäna pengar varje gång någon köper dem via din webbplats.

Vad jag gillar mest om detta system är att du inte har något att göra med köparen: produkten, Frakt, Returer och någon annan fråga beror 100% på Amazon.

Och du får en provision för att ta en kund till sin butik.

Amazon partners

Ett annat sätt att tjäna pengar med affiliate marknadsföring är att göra produktanalys och jämförelser.

Låt oss till exempel sätta oss i det fall du älskar mobiler. Du kan göra en webbplats där du kan ladda upp jämförelser mellan olika mobiler, analys av de nya modeller som kommer till marknaden cada var och en med sin inköpslänk. Du fattar, eller hur?

Tja, nu när vi har rensa systemet, låt oss komma igång: det här är de steg du måste ta:

  • Skapa webben: Jag rekommenderar att du använder WordPress för hur enkelt och intuitivt det är. Du behöver inte teknisk kunskap och den här delen är riktigt snabb.
  • Skapa innehållet: skriv produktblad, analys, jämförelser etc. Detta är den del som kommer att konsumera dig mest tid. Om du vill spara den tiden eller inte har den nödvändiga färdigheten för att skapa bra texter kan du hyra en copywriter eller copywriter.
  • Gör din webbplats visas i sökningar: detta är det steg där du spelar det. Om du inte får din webbplats att visas i Googles toppositioner för de ord som intresserar dig, kommer försäljningen inte att komma fram. Det är bra att om du hittar en bra nisch är detta möjligt.