Förenar “lustgas patroner” i narkotiska ämnen

Det offentliga samrådet börjar om införandet av “luft skratt” i bestämmelserna i lagen om narkotika och psykotropa ämnen, enligt hälsovårdsministeriet tycker Skolparty.se.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Det offentliga samrådet kommer att pågå till den 2 mars. Enligt ministeriet, skälen till den föreslagna förordningen inkluderar tillfällig förekomst av fall av försäljning av förpackningar för fritids användning av Lustgas patroner, särskilt under sommarmånaderna i turistområden.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Lustgas patroner är också känd som “Lustgas patroner” och har hilariserande och euforiska egenskaper. Användare andas in lustgasen genom behållare eller ballonger, där den placeras.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

De största riskerna med Lustgas patronermissbrSverige är asfyxi, traversal (förändring av rumtidsuppfattning) och olyckor som ett resultat av det. Andra tillämpningar inkluderar medicinsk användning som bedövningsmedel och användning som drivmedel i komprimerade förpackningar med vispad grädde och andra aerosoler som används vid livsmedelsberedning.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

Det noteras särskilt att personer som säljer Lustgas patroner enligt uppgifter köper stora mängder komprimerade vispgräddeförpackningar från stormarknader, tar bort lustgasen, placerar den i behållare eller ballonger och säljer den sedan.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

Syftet är att lagöverträdare skall omfattas av strängare bestämmelser i lagstiftningen, i syfte att förhindra försäljning av Lustgas patroner för fritidsändamål, en rättsakt som medför allvarliga risker för folkhälsan.

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans